Ιατρείο Διαταραχών Φωνής - Παθήσεων Λάρυγγα

Σε επαγγελματίες φωνής (τραγουδιστές, ηθοποιοί, εκπαιδευτικοί, δικηγόροι, πωλητές κ.α) καθώς και σε ασθενείς με διαταραχές της φωνής (δυσφωνία) γίνεται έλεγχος των φωνητικών χορδών με στροβοσκόπηση.

Η στροβοσκόπηση είναι μιας τελευταίας τεχνολογίας εξέταση κατά την οποία ελέγχονται με λεπτομέρεια οι φωνητικές χορδές, η ταλάντωση και η κινητικότητά τους. Επίσης, εντοπίζονται παθήσεις όπως οι όζοι (κάλοι), οι πολύποδες, οι δυσπλασίες ακόμα και μικρές αρχόμενες βλάβες οι οποίες δε μπορούν να εντοπιστούν με την απλή ενδοσκόπηση.

Η εξέταση είναι ανώδυνη για τον ασθενή, δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία και γίνεται με τη βοήθεια ειδικού άκαμπτου ενδοσκοπίου (στροβοσκοπίου) προσαρμοσμένου σε κάμερα υψηλής αναλύσεως. Η αντιμετώπιση είναι ανάλογη με το κάθε περιστατικό ενώ υπάρχει συνεργασία με εξειδικευμένο φωνοθεραπευτή.

Επικοινωνία

Ωτορινολαρυγγολόγος Γλυφάδα
Λ. Γούναρη 137 & Όλγας 40, Γλυφάδα
210 9643 339 | 697 8087 865
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ – Παρ
9:00 – 12:00
17:00 - 20:30
κατόπιν ραντεβού

© Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.